PRESS RELEASE – Athens International Marine Show 2023

Για ακόμα μία χρονιά το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση επισκεπτών.

Η ALPHA MARE πραγματοποίησε την παρθενική της εμφάνιση, στη μεγαλύτερη γιορτή του κλάδου και αναμφίβολα στο σπουδαιότερο ναυτικό γεγονός της χρονιάς.

For another year, the Athens International Marine Show ended on Sunday, December 10, with success and a large participation of visitors.

ALPHA MARE made its maiden appearance at the biggest celebration of boat and yachting segment and undoubtedly, at the biggest nautical event of the year.

Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό υποδεχθήκαμε στο περίπτερό μας πελάτες , συνεργάτες  αλλά και απλούς επισκέπτες με πάθος για τη θάλασσα. Είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τη γκάμα των προϊόντων του Ιταλικού Ομίλου GRUPPO BOERO (κατασκευαστή χρωμάτων και προϊόντων επίστρωσης  BOERO Yacht Coatings και Veneziani Yachting), καθώς επίσης και τα καθαριστικά προϊόντα για σκάφη και φουσκωτά, της Γαλλικής Εταιρείας NAUTIC CLEAN.

Στο επίκεντρο της προϊοντικής προβολής του περιπέρου της ALPHA MARE, βρέθηκαν η MAGELLAN 630 EXTRA του GRUPPO BOERO και τα νέα καθαριστικά της Γαλλικής Εταιρείας NAUTIC CLEAN, που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην Ελληνική Αγορά.

Η MAGELLAN 630 EXTRA είναι ένα καινούργιο και πρωτοποριακό, από πλευράς τεχνολογίας υφαλόχρωμα, στο οποίο απονεμήθηκε το περίφημο ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, από το Ίδρυμα WATER REVOLUTION.

Η απονομή έγινε στον Όμιλο BOERO την 27η  Σεπτεμβρίου 2023 στο Μονακό, και ο όμιλος συνεχίζει την ιστορία του που ξεκινά από το μακρυνό 1831, με το βλέμμα στο μέλλον της  βιομηχανίας του yachting και τη βιωσιμότητα.

Η MAGELLAN 630 EXTRA συνδυάζει υψηλή απόδοση και προστασία με χαμηλότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία SPC (SELF POLISHING COPOLYMER) αυτο-καθαριζόμενο συμπολυμερές.

Για πρώτη φορά στην Ελληνική Αγορά παρουσιάστηκαν τέσσερα νέα καθαριστικά προϊόντα NAUTIC CLEAN, και συγκεκριμένα  :

• Tο νούμερο 13.5 , Εξαιρετικό λειαντικό γυαλιστικό που περιέχει μικροκρυστάλλους ειδικά σχεδιασμένο για πολύ κατεστραμμένα χρώματα και gelcoat.
  • Tο νούμερο 23 , Γυαλιστικό ειδικά σχεδιασμένο για την επεξεργασία μετάλλων (όπως ανοξείδωτο χάλυβα, χρώμιο, αλουμίνιο, χαλκό, ορείχαλκος, ασήμι). Οι λεπτοί λειαντικοί μικροκρύσταλλοί του αφαιρούν τις επιφανειακές γρατσουνιές.
  • To νούμερο 25 , Ένα μοναδικό υλικό με τη χρήση του οποίου επιτυγχάνεται τροποποίηση των ιδιοτήτων της επιφανειακής τάσης του γυαλιού, κάνοντας το να είναι υδρόφοβο. Ένα εξαιρετικά λεπτό φιλμ θα σχηματίζεται στη γυάλινη επιφάνεια με αποτέλεσμα το νερό να τρέχει πολύ γρήγορα, βελτιώνοντας σημαντικά την ορατότητα.
  • Το νούμερο 27 , Το Salt Remover είναι ένα προϊόν σχεδιασμένο για να αφαιρεί το αλάτι που συσσωρεύεται στη γάστρα του σκαφους, στις υδροροές των κινητήρων και σε τζετ σκι. Αποτελεσματικό προϊόν που αποτρέπει τη διάβρωση.

Η αυλαία έπεσε και η ALPHA MARE καθώς και τα στελέχη της, θα ήθελαν μέσα από αυτές τις γραμμές να ευχαριστήσουν όλους εσάς που παρεβρεθήκατε στο περίπτερό μας και μας τιμήσατε με την παρουσία σας στα πρώτα μας βήματα στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών 2023.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τα στελέχη των συνεργατών μας, από το GRUPPO BOERO και τη NAUTIC CLEAN, που στήριξαν και με την παρουσία τους την προσπάθειά μας.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις εταιρίες ROTA (Οργάνωση Εκθέσεων) και Expowork A.E., για την άψογη συνεργασία.

Sail and go blue ….. with ALPHA MARE !!!

It was with great joy and enthusiasm that we welcomed customers, partners and ordinary visitors with a passion for the sea to our stand. We had the opportunity to present the range of products of the Italian Group GRUPPO BOERO (manufacturer of paints and coating products BOERO Yacht Coatings and Veneziani Yachting), as well as the cleaning products for boats and inflatables, of the French Company NAUTIC CLEAN.

At the center of the ALPHA MARE product display were the MAGELLAN 630 EXTRA by GRUPPO BOERO and the new cleaners by the French company NAUTIC CLEAN, which were presented for the first time in the Greek Market.

MAGELLAN 630 EXTRA is a new and technologically innovative antifouling color that has been awarded the prestigious CERTIFICATE OF SUSTAINABILITY by the WATER REVOLUTION Foundation.

The award was given to the BOERO Group on September 27, 2023 in Monaco, and the group continues its history that dates back to 1831, with an eye on the future of the yachting industry and sustainability.

MAGELLAN 630 EXTRA combines high performance and protection with a lower environmental footprint, thanks to the innovative SPC (SELF POLISHING COPOLYMER) self-cleaning copolymer technology.

For the first time in the Greek Market, four new NAUTIC CLEAN cleaning products were presented, namely:

• Number 13.5, Excellent abrasive polish containing micro-crystals specially designed for very damaged paints and gelcoats.
  • Number 23, Polish specially designed for the processing of metals (such as stainless steel, chrome, aluminum, copper, brass, silver). Its fine abrasive micro-crystals remove surface scratches.
  • Number 25, A unique material with the use of which modification of the surface tension properties of the glass is achieved, making it hydrophobic. An extremely thin film will form on the glass surface causing the water to run off very quickly, greatly improving visibility.
  • Number 27, Salt Remover is a product designed to remove salt build-up on boat hulls, engine gutters and jet skis. Effective product that prevents corrosion.

The curtain has fallen and ALPHA MARE as well as its executives would like to take this opportunity to thank all of you who visited our stand and honored us with your presence in our first steps at the Athens International Marine Show 2023.

We would also like to thank the executives of our partners, from GRUPPO BOERO and NAUTIC CLEAN, who also supported our effort with their presence.

Finally, we would like to thank the companies ROTA (Organization of Exhibitions) and Expowork A.E., for the perfect cooperation.

Sail and go blue ….. with ALPHA MARE !!!